Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

 

Lid NVM
Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM nemen wij deel aan een geavanceerd computer uitwisselingssysteem waardoor wij u direct informeren over de nieuw in de verkoop genomen woonhuizen voordat de verkoop via welk medium dan ook bekend is. Verder kunt u van ons als NVM-makelaar een basiskwaliteit verwachten.


WAARBORGMAKELAARS: GESPECIALISEERDE WONINGMAKELAARS
Door onze werkwijze bent u gewaarborgd van een grote deskundigheid bij de begeleiding van uw aankoop. Ons kantoor is puur gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonhuizen waardoor wij u meer kwaliteit en mogelijkheden bieden.
Bij de woningen die u gaat bezichtigen gaat een aankoopmakelaar mee die u bij de bezichtigingen begeleidt. Als u een woning gevonden heeft die aan uw wensen voldoet wordt een professionele analyse van de aan te kopen woning gemaakt waarbij alle voors- en tegens duidelijk worden en waarbij gemotiveerd de marktwaarde wordt bepaald. Deze gegevens worden bij de onderhandeling gebruikt waardoor we vaker voor een scherpere prijs voor u kunnen aankopen. Bij elke aankoop wordt voordat de koop definitief is desgewenst een bouwkundige rapportage gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Samengevat bieden wij u het volgende:


WONING AANKOOPPLAN SAMENGEVAT:

 1. Directe informatie van de nieuwe woningen die via NVM- makelaars zijn aangemeld. U krijgt deze aanmeldingen naar keuze per e-mail, telefoon of per brief.
 2. Inplannen en professionele begeleiding van de bezichtigingen.
 3. Mogelijkheid tot optieverlening.
 4. Woonhuistaxatie waarbij met alle relevante factoren rekening wordt gehouden.
 5. Makelaar behartigt uw belangen bij de onderhandelingen.
 6. Bouwtechnische keuring optioneel.
 7. Controleren en doornemen koopakte.
 8. Scherpe notaristarieven.
 9. Verzorgen van de woninginspectie voor de oplevering.
 10. Controleren van de transportakte en aanwezigheid bij de notaris.
 11. Bemiddelen bij het afsluiten van een voordelige hypotheek
 12. Korting op de courtage bij de verkoop van de eigen woning


Geïnteresseerd? Bel 074 - 243 10 10 voor een afspraak of vraag naar ons woning aankoopplan.